Το Ινστιτούτο

Kούλα Iωάννου Xριστοδούλου

– Headmistress at Wisdom Private Educational Institute
– Headteacher
– BA Honours in English Language Teaching and Literature
– Director of Studies, Educational Counsillor

Το Wisdom Private Educational Institute άρχισε την εκπαιδευτική του πορεία το 1984. Κατά τη διάρκεια των 38 αυτών ετών, συνέβαλε σημαντικά στην αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Προσέφερε εκπαίδευση σε χιλιάδες μαθητές σε διάφορους τομείς και ιδιαίτερα στη διδασκαλία ξένων γλωσσών!

Τα τελευταία 18 χρόνια έχουν προστεθεί και λειτουργούν επίσης με τεράστια επιτυχία και πολλά άλλα ολοκληρωμένα προγράμματα φοίτησης που καλύπτουν όλα τα ακαδημαϊκά τμήματα και κατευθύνσεις μαθημάτων!

Η αγάπη και ο σεβασμός για το σπουδαστή μας, η συνέπεια στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, το ενδιαφέρον και η προσωπική φροντίδα, η ορθή καθοδήγηση προς τους σπουδαστές μας, έχουν συμβάλει ώστε το ινστιτούτο μας να βρίσκεται εδώ και 38 χρόνια στην πρωτοπορία της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Η σταθερή ανοδική πορεία, η συνεχής βελτίωση και επέκταση καθώς και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας σε όλες τις εξετάσεις, με κάνουν να αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εγγύηση για τη δική σας επιτυχία.

Το WISDOM, είναι ένα κτίριο υψηλών προδιαγραφών, άρτια εξοπλισμένο με εποπτικά μέσα και τεχνολογικά βοηθήματα, καθοριστικά για την άριστη και ποιοτική διδασκαλία, με άνετους χώρους, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις ανάγκες της παιδείας! Κατά τον λειτουργό του υπουργείου παιδείας “πρέπει να αποτελεί πρότυπο προς μίμηση” ο οποίος συνεχίζοντας το περιέγραψε ως “κόσμημα στην ιδιωτική εκπαίδευση”. Για εμάς είναι ένα ακόμα τεκμήριο του σεβασμού και του πάθους μας για συνέπεια και ποιότητα απέναντι στους μαθητές μας, διασφαλίζοντας έτσι άριστες συνθήκες για την μέγιστη απόδοσή τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους γονείς, και φυσικά τους αγαπημένους μας μαθητές, για τη συνεχή και σταθερή υποστήριξη και εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και υπευθυνότητα να προσφέρουμε το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού μας, την Υπεύθυνη γνώση και ποιοτική διδασκαλία μας, τα οποία είναι αντάξια της εμπιστοσύνης σας, γιατί στο WISDOM γνωρίζουμε το βάρος της ευθύνης μας απέναντι σας .

Μαρία Χριστοδούλου

– Counsillor & Director of Studies
– MA in Educational Leadership & Management
– BA Honours in Education with English Language
– CELTA – (Cambridge English Language Teaching to Adults)

Η Αγγλική γλώσσα έχει καθιερωθεί ως η διεθνής γλώσσα. Χρειάζεται καλή έως άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας σε όλα τα επίπεδα για αυτό καθίσταται επιτακτική η ανάγκη απόκτησης αναγνωρισμένων πτυχίων γλωσσομάθειας!!

Το Wisdom Private Educational Institute με την πολυετή εμπειρία του ειδικεύεται στην διδασκαλία Αγγλικών, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων σε παιδιά προσχολικής ηλικίας μέχρι ενήλικες! Από το επίπεδο PRE JUNIOR μέχρι τα επίπεδα PROFICIENCY, IGCSE και IELTS. Αγγλικά ακαδημαϊκού επιπέδου για το πανεπιστήμιο σου ή για την επαγγελματική σου καριέρα ..!!

Μέσα από την μοναδική Βιωματική Μέθοδο Stimulative Learning οι σπουδαστές μας μαθαίνουν τα αγγλικά όπως την μητρική τους γλώσσα κατακτώντας με ασφάλεια και άνεση τον προφορικό και τον γραπτό λόγο. Χάρη στην ευελιξία του προγράμματος σπουδών, μπορείτε να επιλέγετε τα τμήματα, την περίοδο και τις ώρες που σας επιτρέπουν οι επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις σας.

Μάθετε ΑΓΓΛΙΚΑ η άλλες  ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  με την σιγουριά του WISDOM έχοντας τη συνεχή υποστήριξη από τις διευθύντριες σπουδών Κούλα Ιωάννου Χριστοδούλου,  Μαρία Χριστοδούλου, Καλλισθένη Χριστοδούλου και τους πλέον προσοντούχους και έμπειρους καθηγητές του ινστιτούτου μας!

Γνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών μας, τις λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν. Εφαρμόζουμε μια εξαίρετα δομημένη προσέγγιση στη μάθηση ξένων γλωσσών δίδοντας έμφαση στον κάθε τομέα ξεχωριστά αλλά πάντοτε με στόχο τη συνολικά πετυχημένη και αποδοτική συνεργασία με το μαθητή για την επίτευξη των στόχων του.

Καινοτομήσαμε υιοθετώντας πρώτοι το εντυπωσιακό σύστημα της διδασκαλίας ξένων γλωσσών μέσω ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ. Ο μαθητής είναι σε ζωντανή επαφή με το βιβλίο του, το οποίο απεικονίζεται μπροστά του με τον πιο ελκυστικό τρόπο, μέσα από τη μεγάλη διαδραστική οθόνη. Μια πρωτόγνωρη και εντυπωσιακή εμπειρία που ενισχύει το κίνητρο, το ενδιαφέρον και την επίδοση του !!

Εκτός από τις ξένες γλώσσες επιλέξτε οποιοδήποτε άλλο από τα υπόλοιπα ολοκληρωμένα και επιτυχημένα ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ που σας ταιριάζει….Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, η συνέχιση παροχής των καλύτερων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την καλύτερη μαθησιακή εμπειρία….!!!

Καλλισθένη Χριστοδούλου

– Counsillor & Director of Studies
– MA in Business Management
– BA Honours in English Language

Η 38ΧΡΟΝΗ εκπαιδευτική πορεία των ινστιτούτων WISDOM και ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ σε εξετάσεις Αγγλικών και άλλων μαθημάτων, αποτελούν εγγύηση ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑΣ και επαγγελματισμού προς την εξυπηρέτηση όλων των αναγκών των μαθημτών μας, από τα πρώτα τους βήματα, μέχρι τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

Πρέπει να σημειωθεί πως αποτελούν πρωτίστης σημασίας για εμάς, όχι μόνο η αποτελεσματική εκμάθηση των Αγγλικών, αλλά και η ηθική και πνευματική καλλιέργεια των μαθητών μας και η ανάπτυξη του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους. Προσεγγίζουμε τον κάθε μαθητή μας με ευαισθησία, καθότι στη διδακτική ιδεολογία μας δεσπόζει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ!!

Στο WISDOM κύριος σκοπός μας είναι ο φοιτητής να αποκτήσει τα εγκεκριμένα και αναγνωρισμένα πτυχία Αγγλικών και όχι μόνον, που τον ενδιαφέρουν, ταυτόχρονα όμως να αγαπήσει αυτή τη γλώσσα και να αποκτήσει τη δυνατότητα να χειρίζεται τα Αγγλικά με την ίδια άνεση και ευχέρεια που χειρίζεται και τη μητρική του γλώσσα. Για αυτό τον λόγο εξάλλου προωθούμε και τα επίπεδα Prejunior μέσω των οποίων τα παιδιά μαθαίνουν αγγλικά αγόγγυστα μέσω διασκεδαστικών δραστηριοτήτων, τραγουδιών, video, διαδραστικών ασκήσεων, kinesthetics, παιχνιδιού, παντομίμα, role plays, και όλα αυτά πάντα με την υποστήριξη της τεχνολογίας. Σε αυτή την ηλικία τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να κατακτήσουν μια γλώσσα με τον ίδιο φυσικό τρόπο που μαθαίνουν την μητρική, μια μέθοδος διδασκαλίας την οποία, μεταξύ άλλων, οι ακαδημαϊκοί Κrashen and Terell αποκαλούν ΤΗΕ ΝΑΤURAL APPROACH.

Τα 38 χρόνια εμπειρίας μας, η ευθύτητα, οι επισκέψεις και οι ενημερώσεις των γονέων για την προόδο και την επίδοση των παιδιών τους, η συστηματικότητα και υπευθυνότητα των εκπαιδευτικών μας και η πειθαρχία και η επίβλεψη που ασκείται, μας έχουν τοποθετήσει ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ!!

Στο Wisdom Private Educational Institute μας χαρακτηρίζουν αρετές, όπως εξηγούνται πιο κάτω, οι οποίες προσφέρουν στους μαθητές μας ισχυρό αφετηριακό σημείο από την προσχολική τάξη PRE JUNIOR μέχρι να επιτύχουν και στις ανώτερες εξετάσεις Αγγλικών όπως PROFICIENCY, IGCSE και IELTS, και να εξασφαλίσουν όλα τα απαραίτητα προσόντα και εφόδια για την εργοδότηση τους ή την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια!! Επίσης, μεταβιβάζουμε τη σπίθα στους μαθητές μας να βελτιώσουν σταδιακά την κριτική τους σκέψη, καθιστώντας το μάθημα ακόμη πιο ενδιαφέρον!!

Οι αρετές που χαρακτηρίζουν και που προσφέρουν στους μαθητές μας την δυνατότητα να φτάσουν τόσο ψηλά, μεταξύ άλλων, είναι οι πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία όλων των εκλεκτών καθηγητών μας, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ Κ. ΚΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, που ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, όπως και ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ! Είναι ξεκάθαρο πως μέριμνά μας είναι να κρατήσουμε το ‘διαπροσωπικό επίπεδο διδασκαλίας’ με εμάς τους ίδιους να διδάσκουμε σε όλους τους μαθητές μας, την Κυρία Κούλα Ιωάννου Χριστοδούλου, την κυρία Μαρία Χριστοδούλου, αλλά και εμένα την ίδια.

Επίσης, μέσω ψυχομετρικών αναλύσεων, καθοδηγούμε σωστά τους μαθητές μας όσων αφορά τις επιλογές των μαθημάτων τους και τις κλίσεις τους και όταν έρθει η ώρα μεριμνούμε και για την εξασφάλιση τους στα πανεπιστήμια όπου επιθυμούν να εξασφαλίσουν θέση άνα το παγκόσμιο.

Τους καινοτόμους μεθόδους διδασκαλίας μας επίσης χαρακτηρίζει το ότι είμαστε πρωτοστάτες στην υιοθέτηση και χρήση της τεχνολογίας όπως ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός μας και οι ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ πίνακες.

Μπείτε λοιπόν μαζί μας στο καράβι της μάθησης και ας σαλπάρουμε στη θάλασσα της γνώσης. Είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουμε εξαιρετικά βιώματα στα παιδιά σας διαμέσου του δικού μας ξεχωριστού εκπαιδευτικού συστήματος εκμάθησης!!